تعمیرات خودپرداز

تعمیرات خودپردازATM

تعمیر و سرویس و پشتیبانی خودپردازهای NCRو وینکور از طریق تعمیرگاههای تهران و شهرهای منتخب انجام میشود.
کافیست  تصویرخطای  دستگاه  و یا نوع اشکال مشاهده شده   و شهر محل فعالیت خود را به همراه نام خوداز طریق چت آنلاین به پیام رسان  واتس اپ یا  سروش به  شماره  09013049686 ارسال نماییدتا در کوتاهترین زمان ممکن به نزدیکترین تعمیرکار منتخب هدایت شوید.

تعمیر ماژول های دستگاه خودپرداز

ماژول به مجموعه  قطعات سخت افزار ی الکترونیکی یا مکانیکی  و یابرنامه  نرم افزاری گفته میشود که در درون هر سیستم با هدف اجرای وظیفه ای خاص طراحی می گردد.پس به طور کلی ماژول ها به دو دسته ماژول های سخت افزار ی و نرم افزاری طبقه بندی می شود.

هر ماژول می تواند جزئی از یک سیستم بزرگتر محسوب گردد؛ به عنوان مثال دردستگاه‌های خودپرداز کارت ریدر، پین پد، چاپگر رسید، دوربین، صفحه نمایش و… به عنوان یک ماژول محسوب می گردند.

هر کدام از این ماژول ها جزیی از دستگاه بزرگتر یا همان دستگاه خودپرداز می باشد.

می توان هر کدام از این ماژول ها را از مدار خارج کرد و قطعه دیگر را جایگزین آن کردو به صورت جداگانه تعمیرنمود یا به تعمیرگاه امیدتک ارسال نمود .

اجزای خودپرداز ncr

در صورت نیاز به مطالعه مشروح اجزا از لینک  پایین صفحه وارد مقاله اجزای خودپرداز شوید.
.1-کارت خوان یا کارت ریدر(CARD READER ) : 
دستگاهی است که قابلیت خواندن کارت های مغناطیسی و هوشمند را دارد.  محتویات کارت  پس از خوانده  شدن توسط دستگاه ، جهت بررسی های بعدی از قبیل موجودی حساب به سرور (SERVER) مرکزی ارسال می کند.
2-صفحه کلیدیاپین پد :(EPP=Encrypting  Pin Pad)
همان صفحه ایست که با استفاده از آن، رمز عبور یا دیگر اطلاعات خواسته شده را وارد می کنید.  ارسال و دریافت رمز 4 رقمی بین دستگاه و مرکزبه صورت رمز شده (Encrypt شده)  انجام می پذیرد. صفحه کلیدهای دارای این تکنولوژی، (EPP (Pad Pin Encrypting نامیده می شوند.
3-چاپگر رسیدیا رسید پرینتر(RECEIPT PRINTER ) :
چاپگریست که برای چاپ رسید و ارائه به مشتری در خودپرداز قرار دارد که آن هم براساس دستور کامپیوتر اصلی عمل می کند.
4-چاپگر ژورنال یاژورنال پرینتر (JOURNAL PRINTER ) :
چاپگری است برای ثبت تمام وقایع، چاپ و نگهداری آنها. این دستگاه به عنوان مثال در هنگام مغایرت نظر مشتری و بانک در برخی اطلاعات، به مشتری و بانک در رفع اختلافشان کمک می کند.
5-پرداخت کننده  اسکناس یا کش دیسپنسر (CASH DISPENSER) :
پرداخت کننده اسکناس یا اسکناس پردازیا دیسپنسر قلب دستگاه خودپرداز بوده و وظیفه آن پرداخت وجه درخواستی به مشتری است. Dispenser Cash دستگاهی الکترومکانیکی است که مثل یک روبات عمل می کند. این دستگاه وظیفه شمارش اسکناس و ارائه آن به مشتری را، براساس دستور کامپیوتر اصلی بر عهده دارد.
6-نمایشگر (Display) :
صفحه نمایشی است که امکان ارتباط مشتری با دستگاه را برقرار کرده و شما را برای انتخاب صحیح خدمات درخواستی راهنمایی می کند.
7-نمایشگر اپراتور Supervisor Operation Panel (SOP)&TTU:

TTU:  text terminal uni

صفحه نمایشی است که به اپراتور دستگاه امکان رویت وضعیت قسمتهای مختلف، حسابرسی، پولگذاری و سایر عملیات مربوط به کنترل دستگاه را می دهد.
8-کاست ها Cassettes) :
محل نگهداری اسکناس ها، کاست ها هستند که معمولا چهار عدد در هر پرداخت کننده می باشند. هر کاست می تواند یک نوع(Type) اسکناس را در خود جا دهد. شناسایی نوع پول هر کاست شامل تنظیمات فیزیکی (ابعاد اسکناس) و تنظیمات نرم افزاری می باشد.
9-کاست     Reject/Retract در دیسپنسر
علاوه بر کاست های اصلی، کاست ریجکت/ریترکت نیز در دیسپنسر وجود دارد. هنگام خروج هر اسکناس از کاست، ابعاد و ضخامت آن توسط سنسورهای دستگاه اندازه گیری می شود. در صورتی که ابعاد اندازه گیری شده با مقادیر تعریف شده اولیه اختلاف قابل توجه داشته باشند، اسکناس مربوطه اصطلاحاً ریجکت میشود (وارد کاست ریجکت می شود).
10-کامپیوتر اصلی (PC ATM) :
کامپیوتر مرکزی خودپرداز است که وظیفه هماهنگی و کنترل ماژولهای مختلف خودپرداز را به عهده دارد و تفاوت زیادی با کامپیوترهای خانگی ندارد.

11- بارکد خوان یا بارکد ریدر یا بارکد اسکنر (Barcode scanner_barcode reader)

دارای ویژگی بارکدخوانی، خواندن بارکدهایی از قبیل بارکد قبض و  …

12-دوربین (Camera)

گرفتن عکس یا فیلم از مشتری یا کاربر دستگاه.

13- واحد سنسورها و اندیکیتورها (SIU: sensors and Indicators unit)

این قسمت از ماژول ها شامل کلیه سنسورهای دستگاه مثل سنسور درب ها، ضربه و … و چراغ ها شامل چراغ چشمک زن ورود کارت میباشد.

14- دریافت کننده اسکناس یا کش اکسپتور (Cash Acceptor)

در این قسمت دریافت اسکناس از کاربر و ذخیره آن در دستگاه صورت میگیرد. (این بخش در دستگاه های داخل ایران غیر فعال است)

تعمیرات خودپرداز 

 برای ارسال دستگاه یا زیر سیستمهای خودپرداز خود به واحد  تعمیرات خودپردازامیدتک کافیست نوع ایراد و مدل دستگاه  و زیر سیستم معیوب را همراه با نام مالک به شماره 09013049686 پیامک کنید تا در زودترین زمان ممکن نسبت پذیرش آن  در تعمیرگاه  یا در مکان مشتری اقدام شود.

دوره تعمیرات خودپرداز

برای آشنایی با انواع خطاها ورفع آنها و تعمیر اجزای خودپرداز از طریق  لینک  فوق در دوره تعمیرات خودپردازامیدتک شرکت کنید و با فراگیری این مهارتها به کسب درآمد عالی برسید.

بسته آموزشی تعمیرات خودپرداز

در صورتی که امکان حضور یا شرکت آنلاین در دوره تعمیرات خودپردازن ندارید می توانید نسبت به تهیه  بسته آموزشی تعمیرات خودپرداز از طریق لینک فوق اقدام نمایید.

قطعات  خودپرداز

در صورتیکه  با تعمیرات  آشنایی دارید  می توانید از لینک فوق قطعات مورد نیاز تعمیرات خود را باتوجه به نوع دستگاه  سفارش دهید.

 قطعات خودپرداز| بسته آموزشی تعمیرات خودپرداز| دوره تعمیرات  خودپرداز |اجزای خودپرداز ncr

بردهای خودپرداز ان سی آر (NCR)

بردهای خودپرداز ان سی آر (NCR) مادربرد پایوت و تالادگا خودپرداز ان سی آر (NCR) مادربردهای Pivat و Talladega برد

پرزنتر خودپرداز ncr

پرزنتر خودپرداز ncr پرزنترمجموعه ای است که وظیفه‌ی اصلی آن دریافت اسکناس‌ها از دیسپنسر و تحویل آن‌ها به کاربر است.

پرداخت کننده  اسکناس (CASH DISPENSER)

پرداخت کننده اسکناس (CASH DISPENSER) پرداخت کننده اسکناس … ادامه مطلب

اجزای خودپرداز ncr

اجزای خودپرداز ncr اجزای خودپرداز ncrاولین مرحله از … ادامه مطلب